Openluchttheater Caprera uitgelicht juni

VELDHUIS & KEMPER
Alles of niets is, nu of nooit, de dood… of de gladiolen. Veldhuis & Kemper staan op dát punt in ‘Of de gladiolen’ en trekken totaal verschillende conclusies. Nou bijna, want over één ding zijn ze het eens; als je het fout doet, doe het dan goed. In juni 2014 traden ze in Caprera op met een prille try-out van dit programma. Dit keer is de voorstelling helemaal af.

WAYLON
Waylon is terug! In 2012 stond hij voor het laatst in Caprera. Zijn derde solo-album ‘Heaven After Midnight’ komt na zijn release meteen binnen op nummer 1 in de Album Top 100. ‘Heaven After Midnight’ is opgenomen in Nashville, de bakermat van de countrymuziek. De clip van leadsingle ‘Love Drunk’ is tevens in Amerika opgenomen.

JAMES VINCENT MCMORROW
James Vincent McMorrow komt naar Nederland! De geliefde singer-songwriter uit Dublin zal met een eigen headline show optreden in het openluchttheater. Sinds zijn eerste optreden in ons land, tijdens Eurosonic ’12, heeft James Vincent McMorrow al verschillende club- en theatershows gedaan die steevast uitverkochten. Met voorprogramma!

BLØF
Direct na het 20-jarig jubileum van BLØF gingen de mannen doen wat ze het liefste doen: nieuwe liedjes maken voor de plaat ‘In Het Midden Van Alles’. En zo stonden ze vorig jaar al twee keer in een bomvol Caprera dat heel snel uitverkocht was. Dat smaakte naar meer! En dus, zijn ze terug: In het midden van alles.

HERMAN VAN VEEN
Twee jaar geleden kreeg Herman van Veen 1200 man muisstil tijdens zijn prachtige optreden in Caprera. En wat zijn we blij dat hij weer komt! Muzikaal entertainer, verhalenverteller, clown en poëet zijn maar een paar kwalificaties van Herman van Veen. Hij speelt viool, zingt, schrijft, durft, componeert, regisseert, bloost, acteert, schildert en is activist voor de rechten van het kind.

HUUB STAPEL
Ook Huub Stapel is terug in Bloemendaal! MV² is een geheel nieuwe onemanshow van Huub Stapel over relaties en liefde vol praktische tips, herkenbare verhalen, mooie gedichten en melancholische liedjes. Een heel persoonlijke voorstelling over de onhandigheden en ongemakken tussen mannen en vrouwen, over de valkuilen, en ook hoe je het misschien een stukje beter kan doen.
HuubStapelBYGovertdeRoos

WENDE & HET GELDERS ORKEST
Vorig jaar zorgde Wende voor een betoverend mooie avond in Caprera. Nu komt zij terug met Het Gelders Orkest. Tijdens de Summer Symphony Sessions smelten popmuziek en klassieke muziek samen. Wende gaat met haar band en Het Gelders Orkest op avontuur. Samen met het voltallige orkest brengt Wende een weergaloze avond vol vuur, melancholie en verleiding.
WendeBYRobBecker

prog

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »