Openluchttheater Caprera uitgelicht

Vr 15 mei & za 16 mei De Dijk 21:00 (16 mei UITVERKOCHT)
Al jaren staat De Dijk garant voor een spetterende opening en afsluiting van het Caprera seizoen. Het Dijkpubliek is trouw en onverzadigbaar. De Dijk is weer op pad, op weg naar avonturen. Dus kom ‘Dansen op de Vulkaan’ tussen de bomen van Caprera!

Zo 17 mei Amuse 20:00
Bij het derde seizoen kunnen we al spreken over een ‘traditie’: de ‘Amuse-avond’ als seizoensopening van Caprera! Publiek dat er andere jaren bij was, heeft het er nog over, omdat het zo verrassend en zo uniek was. Met optredens van o.a. Miss Molly en Me, Oeloek, Louise Korthals de Powervrouwen Blueszangeres Joy Wielkens.

Vr 22 mei Gare du Nord – Undressed: An Evening Of Sex ‘n’ Jazz  20:30
Gare du Nord dompelt u in ‘An Evening Of Sex ‘n’ Jazz!’ onder in het zinderende nachtleven van downtown New York om vervolgens op te duiken in hartje Parijs. Zangeres Dorona Alberti, treedt aan met een vernieuwde, energiek groovende band. Oude en nieuwe nummers van Gare du Nord zullen zorgen voor een zeer opzwepende avond onder de sterren. Er mag gedanst worden!

Za 23 mei Nijntje – nijntje viert feest (vanaf 3 jaar) 14:30
Het populairste konijn van Nederland komt naar het bos van Caprera. Een sprankelende middag met veel bekende en nieuwe liedjes. In Nijntje viert Feest komt de hele konijnenfamilie naar het theater: vader Pluis, moeder Pluis, oma Pluis en natuurlij Nijn en haar beste vriendin Nina. Je eerste boek? Dat is Nijntje. Je eerste theaterconcert? Dat is ook Nijntje.

Zo 24 mei Oecumenische Pinksterviering 10:30

Zo 24 mei Andre Kuipers – Theatercollege 21:30
Caprera University: In een theatercollege voor jong en oud zal de wereldberoemde Nederlandse astronaut Andre Kuipers u meenemen op een magische reis door de ruimte. De voorbereidingen en trainingen, de lancering, het wonen en werken in de ruimte… U krijgt precies te zien hoe het is om astronaut te worden en te zijn! En dat onder de sterrenhemel in Caprera.

Do 28 mei Guido Weijers – V 20:30
In 2009 en 2010 stond Guido Weijers tweemaal in een bomvol Openluchttheater Bloemendaal. En nu is hij terug! De show ‘V’ is weer een typische ‘Guido-avond’. Lachen om macht, relaties, reizen en geluk. Confronterende humor en intelligente doordenkertjes. Snel, scherp en eerlijk. 

Caprera
Hoge Duin en Daalseweg 2
Bloemendaal
www.openluchttheaterbloemendaal.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »