Patronaat & Rapa Nui openen zomerpodium Rapatronaat

 

Dit jaar wordt de samenwerking tussen poppodium Patronaat uit Haarlem en strandtent Rapa Nui in Zandvoort naar een hoger niveau getild. De twee organisaties bundelen de krachten en halen vanaf 12 juni elke zondagmiddag gratis muziekprogramma naar het strand. Onder meer Togo All Stars, Starfish, Pat Smith en Lola’s Dice zullen te zien zijn.

 

Waar veel poppodia in de zomer de deuren sluiten om niet te hoeven concurreren met de overvolle festivalmarkt, kiest Patronaat al jaren voor een andere tactiek: de programmering niet stopzetten, maar juist doorzetten bij de buren, op het strand. De samenwerking met strandtenten is al jaren succesvol en sinds 2019 is ook de samenwerking met Rapa Nui verstevigd. Vorig jaar, toen de lockdown werd opgeheven, stond het bij Rapa Nui vol bij Chef’Special en Typhoon voor twee uitzinnige liveshows.

Dit jaar wordt het programma uitgebreid: niet alleen maar de losse shows met kaartverkoop staan in de agenda (onder meer Ty Segall op 17 augustus en Altin Gün op 18 augustus bij Rapa Nui), maar vanaf zondag 12 juni ook elke zondagmiddag een zomers middagprogramma dat gratis te bezoeken is. Het programma zal bevat een mix van resident DJ’s, live-acts en special guests. Speciaal voor deze concertreeks wordt een nieuw RaPatronaat podium gebouwd op het strand, waar je niet alleen van de muziek kan genieten maar ook kan relaxen, drankje kan doen en een heerlijke hap kan eten.

 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK