Podium De Flux: New Cool Collective & masterclass Cyril Directie

Na een turbulent voorjaar volgt een geweldig cultureel najaar. Covid-proof optredens van gevestigde namen en lokale helden, masterclasses, showcases en jamsessies zorgen voor een goed gevulde agenda voor iedere cultuurliefhebber! Hieronder een kleine impressie van het nieuwe seizoen:

 

The Lasses

Sterke harmonieën, loepzuivere zang en ongedwongen stemgeluid maken The Lasses een veelgevraagd duo in de internationale folkscene: van Schotland tot Amerika tot Japan. Margot Merah en Sophie Janna touren met hun geweldige folkballades, afkomstig uit de Schotse, Ierse en Amerikaanse folktradities, en intieme eigen liedjes de hele wereld over. Op vrijdag 30 oktober is dit Amsterdamse duo live te bewonderen met een intieme sessie.

 

New Cool Collective

Op vrijdag 13 november gaan we swingen met de achtkoppige, altijd goedgeklede New Cool Collective. Onder aanvoering van saxofonist, fluitist en bandleider Benjamin Herman heeft de band, dat in 2018 hun zilveren jubileum vierde, inmiddels 19 studio-albums uitgebracht. Daarnaast wonnen ze een Edison Jazz Award. De band toerde al over de hele wereld en maakt daarbij geen onderscheid tussen jazz- of rockfestivals: North Sea Jazz of Roskilde. New Cool Collective krijgt overal hun publiek mee met hun unieke mix van jazz, dance, latin, salsa, afrobeat en boogaloo. Na een succesvol jaar kondigt de band hun clubtournee aan waarbij ze natuurlijk ook een bezoek brengen aan Zaandam.

 

Cyril Directie, Joost Patocka & Stefan Kruger 

Op zaterdag 17 oktober voelen de beste en bekendste drummers van Nederland, Cyril Directie, Joost Patocka en Stefan Kruger, elkaar aan de tand inzake;: tricks, licks, muzikale inspiratiebronnen, studeren en toffe drummodellen. Deze masterclass is zeer informatief voor diegenen die al drums spelen of drums willen leren spelen. Maar ook leuk voor diegenen die echt op ludieke wijze kennis willen maken met het meesterschap achter het instrument.

 

Gratis parkeren voor de deur!

Podium de Flux is goed te bereiken met de auto: nog geen 30 minuten rijden vanaf Haarlem centrum en gratis parkeerplaatsen voor de deur.  We begroeten je graag bij Podium de Flux aan de Hemkade 48 in Zaandam!

 

Kijk voor de complete agenda en tickets op www.podiumdeflux.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK