Popconcerten in de Philharmonie en Stadsschouwburg

Van breekbare, akoestische programma’s tot spectaculaire shows, de beste popconcerten vind je in de Philharmonie. En in de Stadsschouwburg zijn bijzondere theaterconcerten. Wij tippen je graag deze parels!

 

IN DE PHILHARMONIE staat singer-songwriter YORI met hartverwarmende liedjes (14 feb), de ultieme Johnny Cash vertolker en The Voice- winnaar JIM VAN DER ZEE bezingt zijn helden (26 feb) en Henny Vrienten, George Kooymans en Boudewijn de Groot a.k.a. VREEMDE KOSTGANGERS doen het weer (5 & 6 mrt). De 3JS gaan akoestisch met een lach en een traan (7 mrt), OLETA ADAMS vliegt over uit de VS voor een soulvol concert (21 mrt) en MEMPHIS MANIACS komen met orkest in een kernfusie tussen pop en klassiek (28 mrt). 

 

IN DE STADSSCHOUWBURG herleven de jaren 60 met een CREEDENCE CLEARWATER REVIVAL tribute (12 feb), NITS komt met 45 jaar origineel werk (29 feb) en THE SOUL PREACHER swingt het gebouw uit (14 mrt). HADEWYCH MINIS brengt een ode aan de Nederlandstalige dames (20 mrt), de beste gitaristen van Nederland samen op het podium met THE FIVE GREAT GUITARS (3 apr) en VAN DIK HOUT komt met goudeerlijke, pretentieloze rok (22 apr).

 

www.theater-haarlem.nl/muziek

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »