Record & CD Fair RAI Amsterdam

Voor alle platenverzamelaars, Dj’s, popfanaten, en cd-liefhebbers wordt op zaterdag 20 januari de Record & CD Fair Amsterdam in de RAI gehouden. Vinyl platen zijn weer ongekend populair en alle muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een nieuwe editie van deze beurs, waar gespecialiseerde standhouders uit heel Europa elpees, singles, maxisingles en cd’s aanbieden.
 
De platenbeurs in de RAI is erg populair als een van de beste maar ook goedkoopste vindplaatsen voor het zwarte goud. De afdeling vinyl is de snelst groeiende op de beurs en trekt veel muziekverzamelaars aan die hier hun repertoire komen vernieuwen of aanvullen.
En dat is geen wonder: er is een enorme keus uit soul en disco klassiekers uit de jaren 70, electro uit de jaren 80, exotica uit alle jaren en de eerste housekrakers uit de jaren 90. Bovendien zijn er nieuwe titels te vinden, een zeer uitgebreide collectie hiphop op vinyl, originele funkplaten, fantastische obscure reggae, onovertroffen jazzuitgaven, allemaal originele releases. De hele geschiedenis van de dancemuziek bij elkaar.
Maar ook voor de liefhebbers en verzamelaars van andere soorten popmuziek is er genoeg te vinden. Van rock ‘n roll, beat, metal en punk tot country, blues en cabaret, zowel op plaat als op Cd. Speciaal voor deze beurs komt ongeveer de helft van de standhouders uit het buitenland. Zij staan garant voor hoge kwaliteit en een exclusief aanbod.
De beurs in de Amsterdamse RAI staat niet alleen garant voor de grootste keus, maar ook voor de mooiste locatie. Dit evenement vindt plaats in de Diamond Lounge en de Europa Foyer. De perfecte plek voor een gezellige ontmoeting van verzamelaars, fans en experts, waar ze zich te buiten kunnen gaan aan de duizenden platen en cd’s in alle muzikale genres: van rock & roll tot heavy metal, van punk tot jazz en van nederpop tot hiphop.
 
De Platen & CD Beurs in de RAI in Amsterdam vindt plaats op zaterdag 20 januari van 10.00 tot 17.00 uur. Koop je ticket in de online voorverkoop en bespaar tijd en geld door niet in de rij te staan voor de kassa. Een ticket in de online voorverkoop kost € 8,50 incl. servicekosten, koop je een ticket aan de kassa dan betaal je € 10,-. Kinderen tot en met 15 jaar, mits onder begeleiding van een volwassene, hebben gratis toegang. Voor meer informatie kijk op:  www.recordplanet.nl
 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK