Rietveld Thuis Theater concerten: Carel Kraayenhof – New Cool Collective

De Rietveld Thuis Theater serie blijkt de afgelopen maanden een doorslaand succes. Vanuit de eigen huiskamer kan het publiek genieten van een gevarieerd aanbod aan voorstellingen via livestream. Voor wie livestream niet ‘live’ genoeg is: u kunt sinds kort zaalkaarten reserveren om in levende lijve aanwezig te zijn. Het Rietveld Theater is Corona-proof gemaakt.

 

Op 25 juni staat het soloprogramma “Ongehoorde muziek” van Carel Kraayenhof gepland. Zijn leeggelopen agenda zorgde, onbedoeld, voor een grote vrijheid. Na 30 jaar sextet en 10 jaar als duo te hebben gespeeld, keert Kraayenhof terug naar waar het begon: met zijn bandoneon op schoot. Hij speelt nieuwe composities, arrangementen en solo’s die eerder niet of nauwelijks gehoord werden.

 

 

Op 26 juni kunt u genieten van New Cool Collective. De achtkoppige band vierde afgelopen jaar het 25-jarig jubileum. Het collectief toerde al over de hele wereld, won vele awards en weet met hun unieke mix van jazz, dance, latin, salsa, afrobeat en boogaloo iedereen aan te steken. Speciaal voor deze gelegenheid speelt de band akoestisch.

 

Meer info en livestream- óf zaalkaarten: www.rietveldtheater.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK