Ruben Annink brengt nummer voor Bibian Mentel uit

Ruben Annink heeft ‘Dat Het Morgen Lukt’ uitgebracht. Hij schreef het nummer voor meervoudig paralympisch kampioen snowboarden Bibian Mentel. Zij strijdt al jarenlang tegen kanker en vertelde hier afgelopen week over in het NPO 3-programma 3 Sterren Camping. Ruben was een van de andere gasten in dezelfde aflevering en schreef tijdens de opnames speciaal voor Bibian dit prachtige nummer.

 

Het liedje werd na de uitzending zo goed ontvangen, dat Ruben besloten heeft het nummer verder uit te werken en opnieuw op te nemen. Vanaf vandaag is ‘Dat Het Morgen Lukt’ beschikbaar op alle DSP’s en de helft van de opbrengsten gaat naar de Mentelity Foundation. Bibian startte deze stichting een aantal jaar geleden om meer kinderen met een lichamelijke beperking aan het sporten te krijgen.

 

Bibian: “Ruben dank je wel, met het nummer ‘Dat het morgen lukt’ zorg je niet alleen dat de stichting financiële steun krijgt in deze moeilijke tijden maar geef je iedereen die het nummer hoort een beetje extra kracht om morgen weer met frisse moed de wereld in te stappen.”

 

Ruben: “Na de grote eer te hebben gehad om de ijzersterke Bibian Mentel te ontmoeten besloot ik in plaats van, zoals ik nu veel doe,  een liedje te herschrijven juist een nieuw liedje te schrijven voor deze ongelofelijk sterke vrouw. Een inspirerend persoon die nooit opgeeft, wat er ook gebeurt. Met dit liedje wil ik haar en haar stichting een hart onder de riem steken.”

Luister ‘Dat Het Morgen Lukt’

 

MENTELITY FOUNDATION

De Mentelity Foundation zet zich in voor kinderen en jongvolwassenen met een lichamelijke uitdaging. Door het organiseren van sportevenementen en het produceren van betere beenprotheses zorgt de stichting voor gelijke kansen voor mensen met een lichamelijke uitdaging. De mentaliteit van Bibian Mentel vormt het fundament voor het handelen van de organisatie. Door haar fysieke en mentale omgang met kanker is de Mentelity Foundation gesterkt om de beweging die ze hebben ingezet te vervolmaken.

INSTAGRAM//FACEBOOK//YOUTUBE//MENTELITY FOUNDATION

 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK