RUSS OP ZATERDAG 1 OKTOBER 2022 NAAR AFAS LIVE

Op zaterdag 1 oktober 2022 speelt de Amerikaanse rapper Russ een show in AFAS Live in Amsterdam. De show is onderdeel van zijn Shake The Globe Tour. De kaartverkoop voor de show start aanstaande vrijdag 26 maart om 18:00 uur via Ticketmaster.

 

De 28-jarige rapper, singer-songwriter en producer Russ is één van de meest populaire Amerikaanse rappers van dit moment. Hij speelt in uitverkochte arena’s in de VS en ook internationaal zet hij steeds meer voet aan de grond. In de afgelopen tien jaar heeft Russ een uitgebreide muziekcatalogus opgebouwd die goed is voor meer dan 10 miljard streams en meer dan 2,5 miljard views. Vooral zijn hits What They Want, Losin Control en Best on Earth leverden hem vele honderden miljoenen streams en views op. In totaal bracht Russ al dertien volledige albums uit waarvan hij zo goed als al de muziek zelf produceerde. Zijn laatste album verscheen vorig jaar genaamd Shake The Snow Globe.

 

RUSS
Zaterdag 1 oktober 2022 | AFAS Live, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: €42,- (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/russ
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 26 maart om 18:00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK