SCHUURCAFÉ VERNIEUWD

De afgelopen maanden is het Schuurcafé in een nieuwe jas gestoken. Vertrouwd met een twinkeling is waarschijnlijk de beste omschrijving. Daarnaast is het Schuurcafé is uitgebreid met een eigen podium met een afwisselend en gratis programmering met woordkunstenaars, verhalenvertellers, dj’s, talks van makers, singer – songwriters en andere artiesten van binnen en buiten Haarlem. Met verschillende concepten als Doorgedraaid, Schuur Gigs, Loading Dock Café en Lettertypes heeft Haarlem nu een heus ‘performance cafe’.

 

Elke vrijdag vanaf 22.00 uur – Schuurcafé – gratis entree!

DOORGEDRAAID – DJs / House, hip hop, soul, disco

Iedere vrijdag verandert Schuurcafé in een dansclub en deelt een steeds wisselende DJ diens platenkast met de Schuurbezoekers. Zo slinger je heen en weer van hip hop, 80’s, soul, naar house en garagerock. De draaitafel draait overuren!

 

 

Zondag 17 April – 17.00 uur – Schuurcafé – gratis entree!

SCHUUR GIGS

Maandelijks presenteren we op een zondagmiddag Schuur Gigs een sfeervol live mini concert in cafésetting.  Singer Songwriters, muzikanten, zijn immers ook verhalenvertellers. Niet zelden is een avondje theater of film doorspekt met een stevige soundtrack. Daarom passen zij ook als geen ander in het programma van de Schuur. Sluit je weekend dus lekker af met een fijne portie live-muziek in het Schuurcafé.

 

 

Donderdag 21 april t/m zaterdag 23 april – theater

QUEEN OF DISCO

Rightaboutnowinc

Muziektheatervoorstelling over de onweerstaanbare opkomst, de tragische ondergang en onvermijdbare wedergeboorte van discomuziek, belichaamd door het leven van disco icoon, en flamboyante LGBTQ activist, Sylvester. De Queen of Disco Sylvester brak als solozanger door, gedragen door de Disco vloedgolf. Sylvester was de eerste androgyne en openlijk gay wereldster, met gigantische hits als “You Make Me Feel (Mighty Real)” en “Do Ya Wanna Funk”. Na afloop van de voorstelling op vrijdag 22 april disco afterparty in het café met DJ All Star Fresh

 

SCHUUR

Lange Begijnestraat 9

2011 HH Haarlem

www.schuur.nl

 

 

Foto © Bibi Veth

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK