Soldaat van Oranje – De Musical – Meeste bezoekers uit de Nederlandse theatergeschiedenis

Soldaat van Oranje – De Musical meeste bezoekers ooit!
Op 27 november 2015 werd in de TheaterHangaar in Katwijk de 1.863.083ste bezoeker van Soldaat van Oranje – De Musical feestelijk ontvangen. Daarmee is het bijna twintig jaar oude bezoekersrecord van The Phantom of the Opera officieel gebroken. 

Producent Fred Boot bood de 1.863.083e bezoeker aan om met tien familieleden en vrienden naar de voorstelling te komen, met voorafgaande een diner in restaurant Noordeinde, na afloop van de musical een exclusieve backstage rondleiding en een overnachting voor tien personen in Hotel van Oranje.

Bezoekersrecord
Met 1.094 voorstellingen was Soldaat van Oranje – De Musical al sinds 31 december 2013 de langstlopende voorstelling uit de Nederlandse theatergeschiedenis. Vanaf heden heeft de productie ook het laatste te verbreken theaterrecord op zijn naam staan, de meeste bezoekers ooit! 

Verlengd t/m juli
Soldaat van Oranje – De Musical is onlangs verlengd tot en met juli 2016. Sinds de première, afgelopen maand vijf jaar geleden, is elke voorstelling uitverkocht. Inmiddels zagen dus meer dan 1,8 miljoen mensen de musical. Veel voorstellingen zijn ver van te voren uitverkocht. Daarom wordt geadviseerd om geruime tijd vooruit te plannen. Kaarten voor de nieuwe speelperiode zijn verkrijgbaar via soldaatvanoranje.nl  of 0900-1353 (45cpm)

Cadeaukaart
Soldaat van Oranje – De Musical heeft een eigen cadeaukaart.  Dit is een speciale editie van de bekende PODIUM Cadeaukaart en is online verkrijgbaar via de website soldaatvanoraranje.nl en bij de kassa van de TheaterHangaar in Katwijk. De cadeaukaart verzilvert u tijdens het betalingsproces van uw online boeking bij Eventim of u betaalt ermee bij de kassa van de TheaterHangaar. 

foto :© Joris van Bennekom en Samuel van Leeuwen

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK