Stereo MC’s bij Poppodium Duycker in Hoofddorp

Met hun typische cross-over van dance, breakbeat en hiphop bepaalde Stereo MC’s het geluid van de jaren 90. Op zaterdag 8 februari om 20:00 uur staan Stereo MC’s ‘on stage’ bij Poppodium Duycker in Hoofddorp.

 

De mannen scoorden een megahit met ‘Connected’. Vanaf dat moment stonden alle deuren wagenwijd open voor dit duo. In 2015 besloten Rob Birch en Nick Hallam terug te gaan naar hun roots en eigen muziek uit te brengen onder hun eigen label ‘Connected’. Afro House, Deep House en Techno van henzelf en andere werd gereleased. Het label is flink gegroeid sinds het Duitse ‘Kompakt’ de distributie verzorgt en de teller staat inmiddels op 40 releases (waaronder samenwerking met Adam Port, Anja Schneider en Terranova). Naast toeren als live act gaan de mannen van Stereo MC’s ook door met hun liefde voor DJ’en; een essentieel onderdeel van hun label en hun shows.

Naast Stereo MC’s staan de supportacts ‘Wett’ en ‘Lemon’ op het programma op 8 februari in Duycker. Verwacht energieke liveshows en een loeistrakke mix van hiphop, breakbeat, funk en rock. 

 

Meer informatie en tickets via www.duycker.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK