The Dutch Queen Tribute – Thank God It’s Christmas | Do. 27 december in Patronaat

Geheel in de sfeer van de laatste dagen van het jaar zal de band alle Top2000 noteringen van Queen ten gehore brengen. Ook mogen Queen’s kerstklassiekers als ‘Thank God It’s Christmas’ en ‘A Winter’s Tale’ natuurlijk niet ontbreken. Aangevuld met overige grote hits uit het repertoire van Queen.

Vijf bekende muzikanten met één gedeelde liefde. De ene helft van dit gezelschap groeide op met de muziek van Queen, de andere helft ontdekte recent de juweeltjes uit het rijke oeuvre van de band.

Live brengt deze gelegenheidsformatie genaamd The Dutch Queen Tribute een ode aan de band die steeds grenzen opzocht en vervolgens stadions wist te vullen.

The Dutch Queen Tribute speelt niet alleen de hits, maar ook het minder bekende materiaal. Verwacht geen verkleedpartij of parodie, maar een show voortgestuwd door de onovertroffen energie die zo typerend is voor Queen live in hun hoogtijdagen.

Wellicht ook interessant: op zaterdag 12 januari staan Jules Deelder & Boris van der Lek in Patronaat. Pakkende, robuuste stukken en prachtige ballades die aansluiten bij het beste uit de glorieus jazzverleden. Tussendoor zal Deelder mooie verhalen en gedichten voordragen met zoals altijd een komische ondertoon.

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »