TOPTIP MUZIEK – FRISSE DUYCK: Clean Pete, Waltris en Tolls – 22 november

Voor Frisse Duyck speurt Poppodium Duycker in Hoofddorp stad en land af op zoek naar nieuw talent van eigen bodem! Neem een Frisse Duyck en dompel onder in de nieuwste Nederlandse muziek.

Clean Pete
De naam doet het niet vermoeden, maar we hebben het hier over een vrouwelijke tweeling. De dames brengen samenspel en samenzang zoals alleen verweven genen die kunnen brengen! Begeleid door de muzikanten Sam en Kees brengt Clean Pete liedjes die zonder blikken en blozen je hart ondersteboven hangen.

Waltris
Winnaar van Popprijs Amstelland, een 2e plek bij het Emergenza Festival in de Melkweg en selectie voor de Amsterdamse Popprijs. De Amsterdamse band Waltris wist het de afgelopen tijd allemaal al te bereiken met hun alternatieve grunge en energieke liveshows.

Van maniakaal en chaotisch naar lieflijk en teder. Van fluisterend naar stadionformaat. Van megafoons en sirenes naar falsetto vierstemmigheid. Waltris heeft als overkoepelende doel om je mee te sleuren.

Tolls

Tolls, die luistert naar de naam Daan van Beijeren, speelde mee met Popronde 2016 en behaalde de finale van de Grote Prijs van Nederland met zijn intelligente mix van folk en indie. Tolls brengt zijn publiek tot zwijgen en zijn debuutalbum ‘Blijf Je Koel’ zal verschijnen in november van dit jaar.

De ticketverkoop voor deze editie van FRISSE DUYCK gaat uitsluitend online via Ticketmaster. De servicekosten kunnen verschillen bij winkel- en telefonische verkoop.

POPPODIUM DUYCKER

Raadhuisplein 5, 2132 TZ Hoofddorp

023 562 3310

 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »