Trio Petit bij Meer Jazz Café in de Rustende Jager

Voor de trouwe bezoekers van de Meer Jazz Café’s zijn de musici van Trio Petit goede bekenden. Baritonsaxofonist Alex de Leeuw is een van de oprichters van Meer Jazz. Al jaren speelt hij samen met gitarist Rolf Koppijn, die niet alleen een begenadigd gitarist, maar ook een uitstekende vocalist is.

Bassist Rob Veenhuizen kan bogen op een jarenlange nationale en internationale ervaring. Hij speelde bij onder (veel) meer de Henk Meutgeert Bigband met grootheden als Slide Hampton en Toots Thielemans. Hij treedt bijna wekelijks op in het bekende jazzcafé Elsa’s aan de Middenweg in Amsterdam.

De bezetting van baritonsaxofoon, (elektrische) gitaar, zang en contrabas én de vaardigheden, flair en het enthousiasme van de instrumentalisten staan borg voor een bijzondere muzikale middag.

 

Het optreden is op 19 september van 15.30 uur tot 18.00 uur, de toegang is gratis, er is parkeerruimte en u kunt vrij in- en uit lopen. Als het weer ertoe uitnodigt wordt op het terras gespeeld. Vanzelfsprekend worden de geldende RIVM richtlijnen gerespecteerd.

 

De Rustende Jager
Venneperweg 471
2153 AD Nieuw-Vennep

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK