Tropical Disco in het Patronaat

Tropikal Disko is een vernieuwend club- en feestconcept, voortgekomen uit de creatieve samenwerking tussen de legendarische DJ van de begindagen van Paradiso Graham B en Miles Niemeijer van Starfunk Boogie. Het omarmt de veelzijdigheid van “Tropical” en “Disco” met als doel de beleving van dansmuziek te herdefiniëren. Door een breed scala aan muzikale stromingen te verenigen, zoals Tropical Disco, Nu-Disco, Italo Disco/House, Afro-Beat, Nu-Latin en Braziliaans, brengt Tropikal Disko een unieke combinatie van ritmes en melodieën die je transporteren naar zonnige oorden met heerlijke tropische vibes.
 
DJ Graham B
Al decennialang een sleutelfiguur in de Nederlandse dancescene, is DJ Graham B de kern van Tropikal Disko. Bekend om zijn introductie van House en promotie van Jazz-dance, heeft hij zijn sporen verdiend als “Pionier van de Jazz-dance”. Bij Tropikal Disko mengt hij zijn uitgebreide kennis met diverse genres, wat resulteert in onvergetelijke muzikale momenten. Zijn shows combineren wereldritmes en vormen de ziel van Tropikal Disko.
 
DJ Miles
Miles, ook wel bekend als de levende “musicipedia”, neemt je mee op een muzikale reis waar neo-disco edits, afrobeat blazers, funk, boogie, future beat en classic house de boventoon voeren. Voeg daarbij live elementen toe die je regelrecht van je sokken blazen, en je hebt een avond om nooit te vergeten. Geen standaard tunes, maar kwalitatieve beats die je hart sneller laten kloppen. Met zijn brede kennis en ervaring in DJing, muziekindustrie en muziekprogrammering brengt Miles een unieke vibe naar Tropical Disko. Een vibe waarbij je je laat meevoeren op de golven van afrobeats, boogie en dikke beats. En één ding is zeker: wanneer Miles achter de draaitafels staat, blijf je dansen. Woah! Tot op de dansvloer!
 
MIZ NEON, de creatieve kant van MEL.K, is een opvallende VJ en een belangrijk lid van Tropikal Disko. Ze combineert opvallende visuals met eclectische muziek, waardoor een visuele symfonie ontstaat die perfect samengaat met de muziek. Als centraal lid van Tropikal Disko, brengt ze haar 3-D kunst tot leven, wat elke show een extra dimensie geeft. Beleef met MIZ NEON een unieke zintuiglijke ervaring bij Tropikal Disko.
 
Sjef Rolet

We presenteren onze speciale DJ voor het eerste Patronaat evenement: SJEF ROLET. Met meer dan tien jaar ervaring in de muziekwereld, staat Sjef bekend om zijn onvergetelijke sets. Als gepassioneerd danser heeft Sjef zich verdiept in de rijke geschiedenis van Afrikaanse, Latijnse en Caribische klanken. Als deel van het bekende Umoja duo heeft zijn tropische vibe fans gewonnen in heel Europa en delen van Afrika. Zijn tracks, zowel remixes als originele nummers, zijn geliefd bij fans en gewaardeerd door bekende DJ’s en labels zoals KCRW en Multi Culti. Met een indrukwekkend repertoire en exclusieve tracks blijft Sjef vernieuwen en verrassen. Maak je klaar voor een muzikaal avontuur tijdens ons evenement!
 
Tropical Disco
Patronaat Haarlem
Zondag 19 november – 19.30 – 23.00 uur

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK