Uitgelicht Openluchttheater Caprera Juli

Ilse DeLange – After The Hurricane
Al  15 jaar staat ze aan de top; de zangeres is een van de meest succesvolle en populaire zangeressen van Nederland. Door de jaren werd ze onderscheiden met meerdere prijzen, waaronder een Gouden Harp en diverse Edison Awards. In 2013 won ze nog een 3FM Award voor Beste Nederlandse Zangeres. In februari start haar ‘After The Hurricane’ tour. Tijdens deze tour langs de mooiste theaters en clubs van Nederland, zal Ilse haar grootste hits spelen, maar ook nieuw repertoire.
Jan Smit – Jan Live
Na lang wachten komt Jan Smit voor het eerst in zijn imposante carrière naar de Nederlandse theaters. Met zijn tour ‘Jan Live’ verruilt hij de grote concerthallen voor de intimiteit van het theater. Onder begeleiding van zijn vertrouwde Marcel Fisser band speelt hij zijn grootste hits en nummers die hij in de afgelopen jaren voor andere artiesten schreef. Iets waar hij zelf enorm naar uitkijkt! Kom, luister, geniet en beleef de nummers van Jan Smit zoals u ze nog nooit gehoord heeft.
ZING MEE MET ‘WAANZINNIG GEDROOMD’
Een sing-a-long versie van de familiemusical met de grootste hits uit 35 jaar Kinderen voor Kinderen. Een vrolijke theaterproductie voor jong en oud, vol liedjes uit het 35 jarige bestaan van het beroemde kinderkoor.Speciaal voor Caprera geeft ‘Waanzinnig Gedroomd’ een exclusief voorproefje van deze waanzinnige productie. De cast van de musical zingt alle hits in een speciale ‘Sing-a-long’ versie van de voorstelling. Want wie kent ze nou niet? Waanzinnig Gedroomd, Op een onbewoond eiland, Klaar voor de Start, ze komen allemaal langs. Zing je mee?
Cosi fan Tutte
Na de succesvolle tournee van deze semi-scènische opera, zal deze nog eenmaal te zien zijn. Ditmaal in het idyllische Openluchttheater Bloemendaal, Caprera op zoek naar het Veronagevoel tussen de bomen. Het beroemde Orkest van de Achttiende Eeuw dat op barokinstrumenten speelt, brengt de opera van Mozart met een perfecte cast, die voornamelijk bestaat uit Nederlandse operazangers. De nieuwe generatie van toptalent zoals André Morsch en Rosanne van Sandwijk.
 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »