UITkrant geeft korting op Cirque Stiletto 3!

28, 29 en 30 augustus komt Cirque Stiletto 3 naar Haarlem! Speciaal voor alle Haarlemmers is er een korting van € 7,50 voor de voorstellingen in de Stadsschouwburg.

De show
Een verrassende nieuwe editie van Cirque Stiletto met Karin Bloemen dient zich aan. Zij is de énige vedette in ons land die de hoge ‘C’ weet te combineren met Circus, Cabaret, Chansons, Comedy en Clownerie en daarmee totaal theater creëert met haar 6C’s!
In Cirque Stiletto 3 wordt Karin tot haar grote vreugde omringd door het muzikaal talent van Wëreldbänd, de Italiaanse dragqueen Lady LaLa McCallan met een bereik van 3 octaven en The Stiletto dancers. Natuurlijk staan er wederom internationaal bekroonde circusacts op het programma die garant staan voor spanning, schoonheid en sensatie!

Hoe werkt het
Bestel hier je tickets: https://goo.gl/4NJTYn en gebruik bij het bestellen de actiecode ‘hogec’.
Of bel naar 023 – 512 12 12 en noem bij het bestellen de actiecode.

Voorwaarden: De korting is geldig voor de 1e en 2e rang. Niet geldig op reeds gekochte kaarten of i.c.m. andere kortingen/acties. Niet inwisselbaar voor contant geld. Alleen van toepassing op de hierboven aangegeven data en rangen. Zolang de voorraad strekt. Exclusief eventuele administratiekosten.

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »