Underworld sluit Dance Valley 2024 af

Het iconische dancefestival Dance Valley heeft haar volledige line-up voor 2024 aangekondigd. Eerder dit jaar werd al een indrukwekkende verzameling headliners onthuld, waaronder Paul Kalkbrenner, Alok, Lucas & Steve, Lost Frequencies en Sven Väth. Nu worden onder anderen Underworld, Claptone, La Fuente en The Gang (live) toegevoegd aan de line-up voor zaterdag 10 augustus. Hostings zijn er dit jaar onder meer van Moose Bar, Lucas & Steve and friends, Cocoon en het immens populaire Ibiza concept The Masquerade by Claptone.
 
De aankomende editie van het festival belooft een historisch moment te worden in de geschiedenis van Dance Valley. Dance Valley is sinds januari dit jaar overgenomen en slaat een nieuwe koers in.
 
Het programma van Dance Valley is traditiegetrouw een samensmelting van alle relevante elektronische dance genres van het moment. Van techno tot urban en disco, het uitgebreide programma bedient danceliefhebbers van alle kalibers. Met een line-up van zowel internationale grootheden als nationale topacts presenteert het festival ook dit jaar weer een breed scala aan elektronische dancemuziek.
 
Dance Valley 2024 vindt plaats op zaterdag 10 augustus bij recreatiegebied Spaarnwoude. Tickets zijn nu te koop voor €66,20 (ex fee) via www.dancevalley.com

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK