Vondelpark Openluchttheater opent haar deuren

Het Vondelpark Openluchttheater opent haar poorten in het weekend van 02 – 04 juli. Ook deze zomer komen er t/m september weer grote namen en nieuwe talenten uit de muziek, jeugdtheater, dans en comedy naar het Vondelpark Openluchttheater! Stoelen kunnen nu gereserveerd worden via www.openluchttheater.nl

 

02/07 Julidans

03/07 BonteHond – SUPERSLOW

03/07 Dolf Jansen

04/07 Ciconia Consort

04/07 Gallowstreet

 

Al bijna een halve eeuw genieten jong en oud, Amsterdammers en wereldburgers en alles daartussenin in het Vondelpark Openluchttheater van een breed palet aan optredens. Ook deze zomer staat het stadspark weer een interessant programma op te wachten. Weliswaar met beperkte capaciteit en volgens de laatste richtlijnen van de overheid.

 

Reserveren

Anders dan je gewend bent, kun je dit jaar niet op de bonnefooi binnen lopen bij het openluchttheater i.v.m. de COVID-19 maatregelen. Ze vragen je vooraf online te reserveren en een kleine bijdrage per stoel af te rekenen. Ongeacht leeftijd moet iedere bezoeker een eigen stoel hebben.

 

Openingsweekend

Tijdens het openingsweekend trapt het openluchttheater op vrijdag 02 juli af met dansfestival Julidans. Verschillende generaties choreografen inspireren elkaar, doen crossovers met andere kunstvormen of reageren op maatschappelijke thema’s. Julidans laat deze ongoing ontwikkelingen zien.

 

Op zaterdag 03 juli kunnen kinderen terecht bij de voorstelling SUPERSLOW van BonteHond, waar zij en hun ouders klaargestoomd worden voor veel te stoere hiphop.

 

’s Avonds zal Dolf Jansen met twee voorstellingen het podium betreden. De cabaretier blikt op een komische manier terug op de actualiteiten van dit moment.

 

Op zondag 4 juli kunnen liefhebbers van klassieke muziek aanschuiven bij Ciconia Consort. Het strijkorkest, bestaande uit een internationaal gezelschap van 6 jonge musici, speelt onder meer Piazzolla en Tsjaikovski en staan onder leiding van Dick van Gasteren.

 

Het openingsweekend wordt zondags feestelijk afgesloten met twee shows van Gallowstreet. De brassband zal de bezoekers letterlijk omver blazen tijdens deze explosieve liveshows.

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK