Wegens succes keert ‘I’m a Soulman’ terug in de Nederlandse theaters!

Bezoek eind oktober (27/10 Leidse Schouwburg, 28/10 Stadsschouwburg Haarlem) de opzwepende soulshow gebaseerd op het opmerkelijke verhaal van het legendarische platenlabel STAX. Steffen Morrison en Manoushka Zeegelaar Breeveld brengen onder begeleiding van de beste R&B band van Nederland de Soul van de Sixties weer tot leven!

The Soul of STAX


Het is 1958 en Amerika wordt geteisterd door rassenrellen als juist op dat moment een blanke broer en zus besluiten om een platenlabel te beginnen dat zich richt op zwarte artiesten. Binnen de kortste keren groeit STAX uit tot een familie van gelijkgestemden waar artiesten als Otis Redding, Sam & Dave en Booker T. & the M.G.’s wereldwijde furore maken.

Op het podium herreist de wereldberoemde opnamestudio van STAX. Steffen Morrison (bekend van TVOH) en Manoushka Zeegelaar Breeveld (o.a. We Hadden Liefde, We Hadden Wapens | Urban Myth) laten onder begeleiding van de beste R&B band van Nederland de Soul van de Sixties herleven met hits als ‘Dock of the Bay’, ‘Knock on Wood’ en natuurlijk  ‘I’m a Soulman’.

50 jaar Otis Redding

Op 10 december 2017 is het precies 50 jaar geleden dat de legendarische soulzanger Otis Redding
(Bekend van o.a. ‘Dock Of The Bay’, ‘Mr. Pitifull’ en ‘My Girl’) veel te jong overleed. Voor Steffen meer dan ooit het moment om in de huid te kruipen van Redding.

Herbeleef de Soul van de Sixties met ‘I’m a Soulman’!

Voor meer informatie en kaarten: 

Vrijdag 27 oktober, 20.15 uur, Leiden


www.leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl
Zaterdag 28 oktober, 20.15 uur, Haarlem


www.theater-haarlem.nl

Fotograaf: Eric van Nieuwland

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK