Weihnachtsoratorium 2023 PHIL

Op zondagmiddag 10 december gaat het Haarlems Gemengd Koor het Weihnachtsoratorium van Bach weer uitvoeren in de PHIL. Een tweejaarlijkse traditie die al ruim 100 jaar bestaat maar door Corona in 2018 voor het laatst werd uitgevoerd. De entree prijs en posters mogen veranderd zijn, dit magistrale werk van Bach is onder amateurzangers nog steeds een geliefd en uitdagend werk.

 

Door het meezingen ruimschoots open te stellen voor projectzangers is het koor voor deze uitvoering gegroeid van zestig naar tachtig zangers die elkaar wekelijks ontmoeten in de Remonstrantse Kerk. Met aandacht voor stemvorming hebben ook minder ervaren zangers zich kunnen ontwikkelen.
Het HGK heeft vrijkaarten beschikbaar gesteld voor Haarlemmers met een smalle beurs via vluchtelingenorganisaties en organisaties die zich richten op sociale minima.

 

Het Kerstverhaal wordt bejubeld door koor en professionele solisten. Dirigent Ago Verdonschot wil er samen met Tarisio Consort met veel trompetgeschal en paukenslagen een vreugdevol geheel van maken. Kaartverkoop via PHIL Haarlem.

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK