Altraitalia: meer dan een taalschool

Altraitalia, al jarenlang dé Italiaanse taalschool, heeft ook voor het seizoen 2021-2022 weer een interessant aanbod van  individuele, duolessen en groepslessen, op alle mogelijke niveaus. Ook online lessen zijn mogelijk.
 
Bezoek de kennismakingsdagen op zondag 5 of 12  september, steeds van 10:30 tot 17.30 uur, in de Tetterodestraat 34 rd, in Haarlem. Om 13.00 uur is er een proefles voor beginners en om 14.00 uur is er informatie over de culturele agenda oa conversatie cursussen en boekclub . Om de 1.5 m te kunnen waarborgen en zo de veiligheid van bezoekers te kunnen garanderen, is  het dit jaar op afspraak. Onze kennismakingsdagen zijn de beste manier om een beeld te krijgen van de taalschool. Bezoekers krijgen informatie over de school, de lesmethode, de leerboeken en de activiteiten die Altraitalia regelmatig organiseert.
 
Aanmelden voor de  kennismakingsdagen kan via alessandra@altraitalia.nl of 06 2700 1640.
 
Altraitalia geeft taallessen voor alle niveaus, van A1 tot en met C1.  De lessen duren 75 minuten, zelfstudie is 2 á 3 uur per week.  Schrijf snel in, want door de kleine groepjes is het aantal plaatsen beperkt. De cursussen starten vanaf 27 september.
 
Inschrijven kan op de kennismakingsdagen en via de website www.altraitalia.nl.
 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK