Ananda Nieuwetijdswinkel nu in de Kleine Houtstraat

Ananda Nieuwetijdswinkel is begin mei van dit jaar geopend in de gezellige winkelstraat Kleine Houtstraat op nummer 36 in Haarlem. Ananda zat ruim vijfentwintig jaar lang in de Gierstraat en is bij de meeste Haarlemmers een begrip. De nieuwe locatie heeft een frisse, lichte uitstraling en gelegen in de Kleine Houtstraat lijkt het nog beter tot zijn recht te komen. Als je de winkel binnentreedt, zul je direct de fijne en rustige sfeer ervaren. Even een rustpunt in de drukke stad!

 

 

Het basis assortiment van de oude Ananda is voor een groot deel aangehouden om de juiste sfeer te behouden.  De collectie edelstenen en mineralen wordt regelmatig aangevuld met nieuwe, bijzondere stukken. Ook de vitrines met zilveren sieraden zijn niet te missen in de winkel. Het yoga-assortiment is uitgebreid en achterin de winkel is een gezellig koffiehoekje ingericht.  Het is een mooie ontmoetingsplek waar mensen even met elkaar kunnen praten en koffie of thee kunnen drinken. In de hoek achterin de winkel worden de consulten gegeven, zoals readings en tarotkaart leggen. Verder vind je er leuke kado-artikelen, boeken, wierook, klankschalen, kaartendecks en etherische olieën. 

 

Op de facebookpagina van Ananda worden alle activiteiten aangekondigd en zijn de updates te lezen. De website met webshop is nog in ontwikkeling en zal begin september klaar zijn. De sfeervolle winkel is 7 dagen per week open, iedereen is van harte welkom!

 

Voor meer informatie: www.ananda.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »