Ananda november UITgelicht

Workshop Tarot- en OrakelkaartenOp woensdag 15 november zal er bij Ananda Nieuwetijdswinkel (Gierstraat 8) een workshop plaatsvinden over het werken met en interpreteren van tarot- en orakelkaarten. Van 19.30 – 21.20 begeleid Felice de Baare van Spirituele Praktijk Miraja een avond vol meditaties en healing met edelstenen, waarbij de persoonlijke betekenis van de stenen voor de deelnemers voorop staat. Tijdens deze avond is het de intentie om de deelnemers een brede basis te geven in het werken met zowel tarot- als ook orakelkaarten, zodat je hier zelf ook direct mee aan de slag kunt. De nadruk zal komen te liggen op het zelf doen en uitvoeren van kaartleggingen voor elkaar, zodat je ervaring krijgt in het werken met de verschillende aanwezige kaartendecks.
Deelname kost €15 in de voorverkoop en kaarten zijn te krijgen bij de kassa van Ananda of via de www.ananda.nl

Satsang/Dialoogmiddag met Nicky VerbeekOp uitnodiging van Ananda Nieuwetijdswinkel komt Nicky Verbeek op zondag 19 november naar Haarlem om een Satsang te organiseren. 
In het Rosenstock-Huessy Huis zal zij tussen 13.30 en 16.00 (inloop 13.00) in een open en ontspannen sfeer een spiegel aanreiken waarin de deelnemers zichzelf in een nieuw licht kunnen zien en elkaar kunnen ontmoeten in waarheid. Nicky heeft een eenvoudige methode ontwikkeld om het denken te confronteren, waardoor de ik–identificatie ermee wordt onderbroken. De wonderen van zelfs de kleinste onderbreking van de denkgeest hebben een revolutionaire en blijvende uitwerking op het inzicht dat daar direct op volgt. Deelnemers krijgen de gelegenheid om vragen te stellen, maar er wordt ook veel gelachen en tussen alle interacties door word je veelvuldig terugverwezen naar je oorspronkelijke zelf, je natuurlijke staat van zijn. Hierdoor wordt je geholpen het aardse lijden te overstijgen en jezelf te zijn.
Kaarten kosten €15 in de voorverkoop en zijn te krijgen aan de kassa van Ananda en via www.ananda.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK