Concrete Matter heeft een uniek winkelassortiment

Concrete Matter, Quality Goods & Curated Vintage opent haar deuren in een monumentaal pand aan de Warmoesstraat 24 en dat voelt voor de oprichters Tomas Huveneers en Jacob Garvelink als thuiskomen.

Tomas groeide op in Santpoort-Zuid en Jacob in Bloemendaal: Haarlem is daarom vertrouwd terrein. In 2013 openden ze een winkel op de Haarlemmerdijk in Amsterdam en in 2016 volgde een tweede vestiging in de Gasthuismolensteeg in de populaire 9 Straatjes in hartje Amsterdam. In 2018 sloten ze de eerste winkel op de Haarlemmerdijk, maar de wens om uit te breiden, bij voorkeur in Haarlem, bleef. Na een lange zoektocht vielen ze voor het karaktervolle pand aan de Warmoesstraat. Na een aantal weken zelf verbouwen mag het resultaat er zijn!

Het unieke winkelassortiment bestaat uit een zorgvuldig samengestelde collectie die uiteenloopt van hoogwaardige vintage kleding, bijzondere accessoires, nieuwe kleding geïnspireerd op klassieke werk- en militaire kleding tot antiquiteiten. Er hangt een aangename warme sfeer in de winkel. De kasten zijn door Tomas zelf gemaakt en de aankleding bestaat uit objecten uit de tijd dat kleding nog gemaakt werd om langer mee te gaan dan die van tegenwoordig. Concrete Matter gelooft in de duurzaamheid van kwaliteit. Het gaat bij hen niet om de zoveelste winkel die vintage kleding verkoopt, Huveneers en Garvelink zijn ondernemers die met veel passie een unieke winkelervaring bieden in de stad waar ze allebei van houden. Gaat u vooral snel kijken want het gaat om een collectie bijzondere vondsten die vaak uniek zijn in hun soort.

 

Concrete Matter

Warmoesstraat 24 Haarlem

www.concrete-matter.com

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK