Kunstcentrum Haarlem: wie maak jij blij met kunst?

Haarlem is jarig. 775 jaar! Wij zijn best trots op onze stad omdat het zo’n prachtig decor is voor eeuwenoude én hedendaagse kunst.

We hebben extra leuk nieuws voor de komende feestdagen. Lees hieronder meer over de gloednieuwe cadeaubon. Daarnaast hebben we een nieuwe tentoonstelling: Op het scherpst van de houtsnede. Kom snel bij ons langs!

 

Op het scherpst van de houtsnede

Een unieke duo-tentoonstelling van Rieks Swarte & Domenique Himmelsbach de Vries. Vroeger werd de houtsnede ingezet om sociale wantoestanden bekend te maken. De combinatie van deze houtsneden verbinden het verleden met het heden. Welke wantoestanden in onze samenleving stelt dit duo aan de kaak?

Meld je aan voor een meet & greet op 12 december. Uiteraard geheel volgens de maatregelen. Lees meer

 

Geef kunst kado!

Dat kan met onze gloednieuwe kadobon. Je geeft een bon voor 3 maanden kunst lenen + een kunstwerk van een van de drie kunstenaars:

  • een foto van Maarten Rots
  • een zeefdruk van Vincent Uilenbroek
  • een tekening van Christel Bouwmeester

Het geheel zit in een mooi zwart doosje. Hét perfecte en unieke cadeau voor de feestdagen van 2020. Wees er snel bij, we hebben van ieder kunstwerk maar 50 exemplaren. Verkrijgbaar vanaf 28 november in de winkel en daarna ook online. lees meer

 

 

 

 

 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK