Spirituele beurs in Haarlem!

Op zaterdag 20 en zondag 21 september wordt alweer de 15e jaarlijkse spirituele beurs in Haarlem gehouden met o.a. mediums, tarotleggers, magnetiseurs, auratekening, engelenhealing, massage, hand lezen, kristallen, boedhha’s en nog veel meer. Verder komt er een babyfluisteraar en er is een aparte zaal voor ontspanningsbehandelingen zoals Reiki, voetreflexologie, stoelmassage en magnetiseren. Ook zijn er diverse winkeltjes met sieraden, wenskaarten en andere leuke dingen.

De mediums, healers, sjamanen en paragnosten die aanwezig zijn hebben allen jarenlange ervaring in het werken met de spirituele wereld. De prijs van de consulten is maximaal 10 euro. Op zaterdag zijn er twee gratis activiteiten.
Zaterdag 20 en zondag 21 september, 12.00 – 17.00 uur.

Nicky’s Place, steunpunt voor ouderen aan de Van Oosten de Bruynstraat 60, 2014 VS Haarlem ( hoek Westergracht achter de Bavo Basiliek).Toegang voor één dag 6 euro; voor twee dagen 9 euro. Parkeren op zaterdag kan gratis op het parkeerterrein van Albert Heijn op de Westergracht 72. Op zondag is parkeren in Haarlem overal gratis.

Voor uitgebreide informatie kijk op de website www.nickysplace.nl of bel: 06-41041509 Nicole van Olderen

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »