Fiets 8 augustus de Duinentocht

Er mag weer samen gefietst worden. Le Champion is dan ook erg blij dat de eerste toertocht weer op de kalender staat: de Duinentocht op zaterdag 8 augustus in Castricum. Er zijn drie geheel uitgepeilde routes over 40, 75 en 100 km die door de prachtige Noord-Hollandse duinen gaan. Met de maatregelingen die getroffen worden kan iedereen verantwoord van start. Zo kunnen er maximaal 249 fietsers meedoen en is inschrijven alleen online mogelijk via www.lechampion.nl. We kunnen niet wachten om jou te ontvangen!

 

De start van alle afstanden is bij Hotel Fase Fier, Van Oldenbarneveltweg 25, 1901 KA in Castricum (Bakkum). Vanaf hier gaan alle afstanden eerst richting het noorden, alleen de 100 km gaat eerst zuid naar Wijk aan Zee. De 40 km gaat via Egmond, Bergen aan Zee en het duingebied Schoorl naar Bergen om vanaf hier terug te keren naar Castricum. De 75 en 100 km hebben hun noordelijkste punt bij Sint Maartenszee, waarna alle routes weer terugkeren naar Hotel Fase vier in Bakkum. De 40 km is zeer geschikt voor gezinnen en voor iedereen die maar een klein beetje affiniteit heeft met het fietsen. De 75 en 100 km routes zijn voor de meer geoefende fietser met de lichte sportfiets of de racefiets. Uiteraard zijn ook mensen met een e-bike van harte welkom.

 

Inschrijven
Online inschrijven is tot 7 augustus mogelijk op www.lechampion.nl.
Het inschrijfgeld bedraagt:
40 km € 5
75 km € 5
105 km € 6,50
Jeugd tot 16 jaar gaan mee voor € 2. Leden van Le Champion en NFTU krijgen nog eens een korting van € 1. Voor € 2,50 extra is er een aan de tocht verbonden herinnering te bestellen.

Op de dag zelf is het niet mogelijk om in te schrijven. De gehele route is uitgepeild en deelnemers krijgen een routekaart met een beknopte beschrijving. Ook zijn er gpx-bestanden beschikbaar voor fietsers met een GPS toestel.

 

Kastelentocht volgende toertocht
Heb je na de Duinentocht de smaak te pakken, dan kun je ook aansluiten bij de Kastelentocht op zondag 30 augustus. Deze prachtige toertocht langs verschillende Noord-Hollandse kastelen en ruïnes heeft drie afstanden van 40, 65 en 90 kilometer en start in Egmond aan Zee. Meer info staat hierover op www.lechampion.nl.

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK