KLM Urban Trail Haarlem

Voor de vijfde keer komt de KLM Urban Trail weer naar Haarlem. Op zondag 5 november lopen deelnemers op een sportieve ontdekkingstocht langs de leukste en interessante plekjes die de stad te bieden heeft. De deelnemers ontdekken musea, bioscopen, kerken, theaters en nog veel meer bijzondere locaties in de binnenstad op een unieke wijze. Het parcours gaat namelijk niet zomaar langs de gebouwen, maar het gaat er ook dwars doorheen!

 

Wat de KLM Urban Trail in Haarlem zo uniek maakt, is dat er elk jaar wordt gekeken naar nieuwe locaties die aan het parcours worden toegevoegd, terwijl sommige locaties terugkeren. Zo blijft elke KLM Urban Trail-editie uniek en verrassend. Dit jaar gaat de KLM Urban Trail Haarlem door onder andere Pathé Haarlem en deDAKKAS, maar ook Molen de Adriaan en het Stadhuis van Haarlem zijn weer van de partij.

Het parcours bestaat uit twee verschillende routes. Een korte afstand van 5 à 6 kilometer en een lange afstand van 10 à 12 kilometer. Dit maakt de KLM Urban Trail Haarlem toegankelijk voor hardlopers van alle leeftijden en niveaus, want de nadruk ligt niet op snelheid of afstand. Gezelligheid, enthousiaste lopers en de bijzondere locaties maken deze sportieve run een unieke ervaring. Dat is de KLM Urban Trail Haarlem in een notendop: een gezellige, stedelijke verkenningsloop waarbij sportiviteit, cultuur en architectuur samenkomen. Inschrijven voor de KLM Urban Trail Haarlem op zondag 5 november is nog steeds mogelijk via www.haarlemurbantrail.nl/inschrijven/

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK