KLM Urban Trail Haarlem

De tofste locaties van Haarlem op een sportieve manier ontdekken? Trek op zondag 6 november je hardloopschoenen aan en loop mee met de 4e editie van de KLM Urban Trail Haarlem! Tijdens deze avontuurlijke ontdekkingstocht door de Haarlemse binnenstad komen sportiviteit, cultuur en architectuur samen.

 

Je kunt kiezen voor een parcours van 5 of 10 km. De routes gaan o.a. langs het Spaarne, door kleine straatjes en hofjes en over schitterende oude pleinen. Onderweg loop je niet alleen langs de vele karakteristieke gebouwen die de binnenstad rijk is, je rent er ook dwars doorheen! Diverse bijzondere locaties zoals theaters, kerken, muziekpodia, horeca en winkels openen hun deuren voor de hardlopers van de KLM Urban Trail Haarlem. Dit jaar zijn onder andere Molen de Adriaan, sportcentrum Kenamju, Mooie Boules en de bibliotheek onderdeel van het parcours.

De KLM Urban Trail Haarlem is een toegankelijk evenement voor iedereen. “Tijdens deze fun run gaat het niet om snelheid of een scherpe tijd, maar om plezier en genieten. Onderweg hebben de hardlopers voldoende tijd om foto’s te maken en de bijzondere locaties te ontdekken. We garanderen dat iedereen met een lach over de finish komt.” aldus eventmanager Mandy Doeser.

 

Ga ook mee op ontdekkingstocht door de muggenstad! Meer info en inschrijven via www.klmurbantrailhaarlem.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK