KLM Urban Trail komt terug naar Haarlem!

Op zondag 10 november krijgen sportievelingen opnieuw de mogelijkheid om al hardlopend bijzondere gebouwen in Haarlem te verkennen. Tijdens de tweede KLM Urban Trail Haarlem krijgen de deelnemers veel moois te zien onderweg op een vernieuwd parcours van ongeveer 5 of 10 km door de Haarlemse binnenstad.

 

Rennen door de concertzaal Philharmonie of in je hardloopshirt een muziekoptreden bijwonen in de prachtige Stadsschouwburg van Haarlem. Dat kan normaal natuurlijk niet, maar op zondag 10 november is het allemaal mogelijk. “Naast deze twee gebouwen die hun debuut op het parcours maken, keren onder andere het Stadhuis, de Pathe bioscoop en het Poppodium Patronaat terug.” zegt Vincent van Heijningen, organisator van de KLM Urban Trail Haarlem. “De start is dit jaar op een unieke locatie: in De Grote of Sint-Bavokerk midden op de Grote Markt!” Na de finish worden de deelnemers beloond met een unieke medaille en een heerlijk ontbijt.

 

Inschrijven

Ga voor de laatste startbewijzen naar www.klmurbantrailhaarlem.nl

 

Door de populariteit van het sportevenement wordt er aan­geraden niet te lang te wachten met inschrijven. De eerste editie van de KLM Urban Trail Haarlem was in 2018 met 3.000 deelnemers vroegtijdig uitverkocht.

 

KLM supporter van running

Hardlopen is leuk, gezond én een uitstekende manier om de wereld te ontdekken. Daarom is KLM supporter van running. Als supporter van hardlopen is KLM titelsponsor van de KLM Urban Trail Series: 13 runs per jaar door verschillende steden in Nederland. Elke KLM Urban Trail laat lopers gedurende 5 of 10 kilometer kennismaken met de vaak verborgen bezienswaardigheden van een stad. Deelnemers lopen over pleinen en bruggen, door kerken en theaters en langs tal van andere unieke locaties.

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK