Nieuw parcours KLM Urban Trail toont de tofste plekken

Een sprintje trekken door de muziekzalen van Patronaat of in je hardloopkleding door de kerk terwijl je wordt toegezongen door het koor. Dat kan alleen tijdens de KLM Urban Trail Haarlem. Het nieuwe parcours voor de 4e editie op zondag 6 november is vandaag bekend gemaakt en zit vol verrassingen. Tijdens dit bijzondere hardloopevenement gaan de deelnemers de Spaarnestad op een unieke manier ontdekken. De deelnemers lopen niet alleen langs, maar ook dwars door bijzondere gebouwen in de binnenstad.
 
Vanaf de nieuwe startlocatie bij MAAK Haarlem kunnen de deelnemers kiezen voor een korte route van ongeveer 5 km of een lange route van ongeveer 10 km. Onder andere Mooie Boules, Patronaat, de Bakenesserkerk en het Stadhuis maken deel uit van het parcours. “Het wordt een unieke ontdekkingstocht. We zijn ontzettend blij dat zoveel typische Haarlemse locaties hun deuren openstellen voor onze hardlopers.” aldus de organisatie.
 
Laagdrempelig
De KLM Urban Trail Haarlem is een toegankelijk hardloopevenement. Tijdens deze fun run gaat het niet om snelheid of winnen, maar om plezier en genieten. De afstanden van ongeveer 5 en 10 km zijn geschikt voor een zeer brede doelgroep. Onderweg hebben de deelnemers voldoende tijd om foto’s te maken en de highlights van het parcours te ontdekken. Onderweg wordt er voor support en entertainment gezorgd en na afloop ontvangen de deelnemers een tasje met drinks en bites en een welverdiende medaille ter herinnering.
 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK