Park & Race dit Formule 1 weekend bij Amsterdam The Style Outlets

Aankomend weekend staat voor heel Nederland weer in het teken van de Dutch Grand Prix. Zo ook voor Amsterdam The Style Outlets. Tijdens het Formule 1 weekend heeft het outletcentrum namelijk leuke Formule 1 activiteiten gepland: van race simulators tot gave give aways. Bovendien kun je bij Amsterdam The Style Outlets ook nog eens goedkoop parkeren, dus vermijd alle drukte, parkeer bij Amsterdam The Style Outlets en ga vervolgens met de trein door naar Zandvoort.
 
Complete winkelervaring met Formule 1 activiteiten 
Het hele weekend staat volledig in het teken van Formule 1. Zo kun je jouw race skills testen in één van de simulators en heb je kans om items uit de officiële PUMA F1-collectie te winnen via een social media give away. Wil je een tastbaar aandenken aan aankomend race weekend? Lokale kunstenaar Phylos Donkertino maakt dit weekend twee grote Grand Prix kunstwerken. Niet alleen kun je Phylos live in actie zien, maar je kunt één van de kunstwerken ook winnen tijdens een loting. 
 
Late Night Shopping 
Nog genoeg energie over na de race? Op zaterdag 3 september is het outlet centrum extra lang open en kan je zelfs tot 22.00 uur winkelen tijdens de Late Night Shopping Day. Bovendien is het dit weekend de laatste kans voor bezoekers om te profiteren van de mega zomer kortingen. Deze lopen op tot wel 80% korting op de retailprijs.  
 
Park & Race 
Ben jij één van de gelukkigen die een kaartje heeft weten te bemachtigen voor de Dutch Grand Prix? Dan ben je bij Amsterdam The Style Outlets aan het goede adres voor Park & Race. Tip van ons: voor slechts €4.50 parkeer je namelijk de hele dag bij Amsterdam The Style Outlets. Het centrum is gelegen naast treinstation Halfweg-Zwanenburg en op slechts 20 minuten afstand van Zandvoort met de trein. Ideaal dus om de verkeersdrukte te ontwijken, niet lang in de file te staan en hoge parkeerkosten te vermijden.
 
Marcel Herben, Center Manager van Amsterdam The Style outlets, zegt over de Park & Race actie: “Het belooft een ontzettend spannend race-weekend te worden. Door onze uniek gelegen locatie, met het treinstation Halfweg-Zwanenburg om de hoek, zijn wij de perfecte uitvalsbasis voor bezoekers van het F1-weekend. Naast parkeergelegenheid hebben wij aantal leuke initiatieven in het centrum en wij kijken ernaar uit om iedereen te verwelkomen.”
 
 
Foto © Shutterstock/motorsports Photographer

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK