SPARTAN RACE ZANDVOORT

SPARTAN is wereldwijd marktleider op het gebied van obstacle runs en heeft het mooie Zandvoort uitgekozen als Nederlandse locatie voor hun imposante race. Duizenden sportievelingen van alle leeftijden, jeugd tot senioren, en voor alle niveaus, beginners tot gevorderden zullen in Zandvoort aan de start staan. Bij SPARTAN RACE ZANDVOORT kan iedereen meedoen. Zoals aan de Spartan KIDS, de SPRINT (5km), de SUPER (10km) of zelfs de BEAST (21km).

 

De organisatie van SPARTAN RACE ZANDVOORT is in handen van Amsterdam Sport Events (ASE) en Xchange Sport uit Liechtenstein. Xchange is de Europese licentiehouder van Spartan en organiseert jaarlijks 30 Spartan races door heel Europa. ASE is een bekende in Zandvoort want organiseert tevens jaarlijks de triathlon. Tijdens het evenement in Zandvoort is een crew van 150 personen druk in de weer om er een geslaagd en veilig evenement van te maken. Uiteraard wordt er goed rekening gehouden met de geldende corona maatregelen en staat de veiligheid van de deelnemers en bezoekers voorop.

 

Schrijf je nu in en ontvang met code UITMAG een gratis Spartan Hoodie t.w.v. €59,95 of kom zeker even langs om te kijken naar dit spectaculaire evenement wat door heel Zandvoort heen plaats zal vinden op zaterdag 9 en zondag 10 oktober.

 

Registreren en meer info via www.spartanrace.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK