Urban Trail Haarlem

Altijd al willen weten hoe het is om achter de schermen te kijken van de tofste locaties in Haarlem? Maak je dan op voor de Urban Trail Haarlem! Op zondag 3 november 2024 keert de fun run terug naar de stad waar je op een sportieve manier de leukste locaties van Haarlem (her) ontdekt.

 

De start- en finishlocatie is de iconische Koepel, een indrukwekkend gebouw dat de perfecte mix tussen historische en moderne elementen van de stad weerspiegelt. Hiervandaan start er een korte route van 5 à 6 kilometer en een lange route van 10 à 12 kilometer die je langs alle hoogtepunten van de stad brengt. Één van die hoogtepunten dit jaar is de NS Treinmodernisering. Hier krijg je een unieke blik achter de schermen van een locatie die normaal niet toegankelijk is voor publiek.

De Urban Trail is geen hardloopwedstrijd met tijdsregistratie. In plaats daarvan gaat het juist om de ervaring van samen lopen door unieke locaties in de leukste steden in Nederland, waaronder Haarlem! Tijdens de Urban Trail Haarlem gaat het niet om het lopen van persoonlijke records, maar vinden we lachende gezichten, gezelligheid en mooie ervaringen in de stad belangrijker. Nodig daarom juist ook jouw vrienden, familie en collega’s uit om mee te doen. Dit is een avontuurlijke ontdekkingstocht voor iedereen!

 

Schrijf je in voor de Urban Trail Haarlem 2024 en maak ook deel uit van de unieke, sportieve ontdekkingstocht door de stad!

www.haarlemurbantrail.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK