Urban Walk Haarlem

Leuk nieuws, Haarlem krijgt ook een Urban Walk! Doe mee aan deze unieke wandeling door de binnenstad van Haarlem.

 

Op zondag 8 november ontdek je tijdens de Urban Walk Haarlem de mooiste plekken van de stad te voet. Deelnemers kunnen kiezen uit twee routes van circa 12 of 20 km lang. Het evenement is volledig verzorgd en volgens de laatste richtlijnen van het RIVM. In Haarlem gaat het parcours onder andere door de Amsterdamse Poort, de Refter van het Stadhuis en de Bakenesserkerk. Na afloop van de wandeltocht ontvangen alle wandelaars een uniek aandenken.

 

Urban Walk Series

De Haarlem Urban Walk is onderdeel van de Urban Walk Series, een reeks van wandelevenementen in de volgende steden: Den Haag, Groningen, Breda, Rotterdam en Utrecht. Met deze wandeltochten verken je de mooiste steden van Nederland te voet. Door de combinatie van sportiviteit, cultuur, architectuur en landschap kunnen de wandelaars onbezorgd genieten van al het moois dat deze steden te bieden hebben.

 

We Are Walking

Elk jaar organiseert We Are Walking meerdere wandelevenementen in Nederland voor de gepassioneerde wandelliefhebber. Met deze wandeltochten verken je de mooiste plekken van Nederland te voet.  Wandelen is de meest toegankelijke sport ter wereld. Het is de makkelijkste manier om te bewegen samen met je familie en vrienden. Wandelaars van alle leeftijden kunnen hun eigen tempo en afstand bepalen om verschillende prachtige regio’s te (her)ontdekken! Of je nu liever in de stad, de heuvels of de natuur wandelt. We Are Walking biedt voor ieder wat wils.

 

Inschrijven kan vanaf nu via www.urbanwalkhaarlem.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK