WePadel Haarlem: grootste outdoor padelclub van Nederland

De grootste outdoor padelclub van Nederland is in het Burgemeester Reinaldapark in Haarlem van start gegaan. Dit is tevens de lancering van WePadel, een nieuwe padel aanbieder die het komende jaar ook naar andere locaties zal uitbreiden

 

Padel, de liefdesbaby van tennis en squash, is de snelst groeiende sport ter wereld en kent ook in Nederland een onstuimige groei. WePadel Haarlem heeft acht padelbanen naast het Pannenkoeken Paradijs in het Burgemeester Reinaldapark en is daarmee de grootste outdoor padelclub van Nederland.

 

Vlaggenschip

Cees Faber, oprichter van WePadel: “De banen schieten op dit moment als padelstoelen uit de grond, maar wij hebben echt de tijd genomen om de perfecte locatie voor ons vlaggenschip te creëren. Alles valt hier op zijn plek, uitgebreide horeca, gratis parkeren, midden in het groen en naast de uitvalswegen. Vlak bij Haarlem centrum, maar ook binnen een kwartier van Amsterdam. We hebben zelfs muziek bij elke baan, we hadden het bij nader inzien beter het Padel Paradijs kunnen noemen”, zegt hij lachend.

 

Wat is padel?

Padel is een combinatie tussen tennis en squash. Het spel wordt met zijn vieren gespeeld en volgt grotendeels de tennisregels, met het belangrijkste verschil dat je de bal ook via de glazen wanden mag spelen. Het is snel, er is veel actie en de bal blijft lang in het spel. Juist daarom is het een sport die gemakkelijk te leren is voor alle leeftijden.

 

Hoe werkt WePadel Haarlem?

Bij WePadel kun je terecht zonder lidmaatschap en boek je online een baan vanaf 20 euro. Er is een beperkte mogelijkheid  om over een langere periode een baan vast te leggen op een specifiek tijdstip. Verder kunnen er lessen worden geboekt en worden er regelmatig toernooitjes georganiseerd. Meer info via www.wepadel.nl.

 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK