Yoga Specials

Ruim een jaar geleden opende Yoga Specials haar deuren op Kleine Houtstraat 92. Veel yoga liefhebbers hebben inmiddels de weg naar deze bijzondere winkel gevonden.”Veel mensen reageerden verbaasd en verrast toen ze opeens Yoga Specials in dit deel van de Kleine Houtstraat zagen, nu komen klanten echt doelgericht voor een fijne broek of nieuwe yogamat”.
Ook niet-yogi’s vinden er hun lievelingsbroek voor op de bank, het bos of vakantie. “De rol van duurzame materialen en eerlijke productie wordt steeds belangrijker. De prijs is dan misschien wat hoger, maar dan heb je ook iets bijzonders dat op een goede manier en in kleine oplage is geproduceerd”.
Yoga Specials heeft ruime ervaring sinds de start als webwinkel in 2011. Daar zijn nu twee fysieke winkels -Leiden & Haarlem- aan toegevoegd met bijzondere merken als Filippa K – soft sport collectie en de echte Amerikaanse (yoga)merken als Manduka, Prana en Yoga Democracy.  “Maar we hebben niet alleen kleding, ook spirituele sieraden, meditatiekussens, klankschalen; van yogamatten tot sustainable slippers.

 

Yoga Specials
Open van woensdag t/m zaterdag vanaf 11.00 uur
Kleine Houtstraat 92, Haarlem
www.yoga-specials.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »