2 TURVEN HOOG op locatie in Haarlem

2e paasdag in Toneelschuur en Philharmonie

Op maandag 17 april (2e paasdag) is het weer 2 TURVEN HOOG op locatie Haarlem! Het is alweer de zevende editie van het avontuurlijkste theaterfestival voor families met jonge kinderen van 1 t/m 6 jaar, dat jaarlijks plaats vindt in de Toneelschuur en de Philharmonie. Festival 2 Turven Hoog staat voor zinnenprikkelende, bijzondere en ook veel nieuwe voorstellingen en installaties/workshops voor de kleinsten, de allerkleinsten, de aller allerkleinsten, voor volwassenen, enfin…voor iedereen.

Het festival opent om 9.00 uur met de Kunstspeeltuin in de foyer van de Philharmonie waar kinderen en hun ouders de hele dag eindeloos kunnen spelen in het NestenbouwersDorp, kunnen snoepen van reuzenkersen en op de Kris Kras Karavaan kunnen springen. Toegang gratis. 
Speciale gasten dit jaar zijn de Potjesman die je welkom heet in zijn tentje, de grappige Kluizelaar, die je wel hoort maar niet ziet, twee vreemde Vlaamse heertjes met koffers (Ceci n’est pas un livre van Theater de Spiegel uit Antwerpen), een maffe jazz zangeres met een betoverende stem (Sweet & swing van Théatre de la Guimbarde) en een muzikant die muziek kan maken met zijn neus (in de dansvoorstelling Ondersteboven van Dadodans). Er zijn twee premières (Potjesman en Aangewaaid) en de bijzondere interactieve speelexpositie voor kind én ouder Inside out van de Vlaamse kunstenaars van Cie Iota.

Kaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar in het theater waar desbetreffende voorstelling wordt gespeeld. Alle programma- en kaartverkoopinformatie is te vinden op www.toneelschuur.nl en www.theater-haarlem.nl. Voor meer achtergrondinformatie over het festival zie www.2turvenhoog.nl.

Foto: Moon Saris

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK