20 jaar De vloer op!

Aflevering 3, vrijdag 17 april om 22.10 uur op NPO 3
 
In deze uitzending wellicht een van de meest briljante en hilarische scènes (uit 2006) van Gijs Scholten van Aschat en Pierre Bokma. En een mooi en ontroerend optreden van Pierre en Jacob Derwig in ‘De acteur en de dood’.
 
 
Laatste voorstelling
Pierre en Gijs zijn tegen de 80. Acteren is er niet meer bij. Het enige dat ze nog doen is met Shakespeare-teksten optreden op avondjes, al laat het geheugen hen nog al eens in de steek. Catherine Keyl heeft ze uitgenodigd bij omroep MAX voor een kort optreden. Beiden bereiden zich voor in de kleedkamer.
Met Pierre Bokma en Gijs Scholten van Aschat
 
 
De acteur en de dood
Pierre wordt wakker in een voor hem totaal vreemde hotelkamer. Naast hem zit de dood. 
Met Pierre Bokma en Jacob Derwig
 
 
20 jaar De vloer op
Humans improvisatieprogramma De vloer op is nog onverminderd sterk en populair. Dit jaar staat dan ook in het teken van het 20e seizoen van De vloer op!
 
Door de coronacrisis heeft Human de plannen voor het vieren van dit jubileumfeest aangepast. Human heeft slechts een beperkt aantal scènes met publiek op kunnen nemen. Daarom zendt Human dit voorjaar, naast twee geheel nieuwe afleveringen, de vier meest memorabele afleveringen van de afgelopen 20 jaar uit.
 
In het najaar pakt Human groots uit met nieuwe opnames en acht nieuwe afleveringen voor tv. Ook organiseert Human speciaal voor de fans een ’20 jaar De vloer op’ feest. Via human.nl/devloerop en de nieuwsbrief van Human blijft u op de hoogte.   
 

 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »