Atlantis

Uitbundig en culinair muziektheater over het bouwen aan een nieuwe beschaving

Daar waar gebouwd wordt aan de nieuwe woonwijk Jaagpad Alkmaar, strijkt theatergezelschap de Veenfabriek neer om te bouwen aan een nieuwe beschaving: Atlantis. Een gloednieuwe en eigenzinnige voorstelling boordevol muziek, theater en gastronomie. Vol van klanken, verhalen, fantasie en complottheorieën. Brutaal en liefdevol. Wees van harte welkom bij de eerste steenlegging van Nieuw-Atlantis!

Atlantis is de grootste voorstelling op Karavaan Festival, dat dit jaar plaatsvindt van 30 mei t/m 10 juni. De voorstelling borduurt voort op het enorme succes van vorig jaar op Oerol: Pinokkio. Pinokkio stond in de top drie van beste voorstellingen van 2018 in zowel het NRC, het Parool en het Dagblad van het Noorden. De splinternieuwe productie Atlantis van de Veenfabriek beleeft op Karavaan Festival de landelijke premiere.

Verwacht een uitbundig feest, een unieke avond uit op een bijzondere plek en ook een complete avond uit, want Atlantis is inclusief een theatrale maaltijd in drie delen. 

 

Atlantis beleef je 29 mei (voorpremière), 30 mei (première), 31 mei, 1,2 juni en 5, 6 juni, aanvang 18:00 uur. Tickets € 37,50 (incl. eten) en € 32,50 voorpremière (incl. eten). Meer info op

 

www.karavaan.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK