BORING FESTIVAL 2024

Klein Haarlem presenteert met trots: De tweede editie van Boring Festival! Aanstaande vrijdag 26 en zaterdag 27 januari 2024 is het zo ver en is de Haarlemse binnenstad het decor van dit bruisende festival.

 

Boring is een nieuw kunst-, muziek-, theater- en nachtcultuurfestival in het centrum van Haarlem. Aan de hand van bijzondere acts op unieke locaties verbinden ze nachtcultuur met artistieke inhoud. Boring wil hiermee het bereik van de culturele sector verbreden en meer vrijheid creëren voor het niet-identieke. Hieraan ligt ten grondslag meer sociale veiligheid voor vrouwen, queer- en biculturele mensen in zowel het uitgaansleven als de culture sector. Boring heeft de ambitie uit te groeien tot een stadsbreed, landelijk bekend festival en een positieve cultuurbeweging in Haarlem.

Vorig jaar was de eerste editie een groot succes en dat verdient een vervolg. Een festival met meer dan 60 acts over 9 verschillende plekken in de stad, van musea tot poppodium. Tijdens dit tweedaagse festival weekend is er door de gehele binnenstad van Haarlem, in samenwerking met alle culturele instellingen, muziek, kunst, theater en nachtleven te zien en te beleven. Met één ticket heb je toegang tot alle locaties, van begin avond tot diep in de nacht.

 

Bekijk alvast de complete line-up op www.boringfestival.nl en kom alvast in de Boring mood met de Boring playlist op Spotify.

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK