De ‘Lastige kinderen? Heb jij even geluk’ Omdenkshow

Bestsellerauteur Berthold Gunster, onder andere bekend van Ja-maar, wat als alles lukt en Omdenken, is dit seizoen terug met de ‘Lastige kinderen? Heb jij even geluk’ Omdenkshow. Samen met acteur Dion Vincken bezorgt hij ouders, maar ook onderwijzers, pubers, opa’s, oma’s, badmeesters en peuterleiders een onvergetelijke avond in het theater met zijn show over omdenken in opvoeding en onderwijs. Hilarisch, confronterend en ontroerend.
Op woensdag 30 maart is de voorstelling te zien in Theater de Purmaryn in Purmerend en op donderdag 31 maart staan ze in Stadsschouwburg Haarlem. Tot eind mei toeren ze nog door de rest van het land.

OMDENKEN
Kinderen? Stop met ze op te voeden. Het is vastdenken: kijken naar wat er niet is en wel zou-moeten-zijn. Van een probleem een ramp maken. Eén van de grootste tragedies in het leven is om de perfecte ouder te willen zijn. Denk het om. Maak van het probleem een mogelijkheid. Hoe? Simpel. Door te kijken naar wat er is en wat er zou-kunnen-zijn. Van een gebrek een talent maken. Lastig gedrag is immers niets anders dan ruwe energie, ongestold verlangen; een behoefte die zich op een stuntelige manier uitdrukt.

REACTIES
Zoals bij alle programma’s van Omdenken is deze nieuwe voorstelling ook een mix van theater, lezing en cabaret. Een verfrissende avond, om over na te denken maar vooral ook om te lachen.
Een greep uit de reacties tot nu toe: “Even geniaal als confronterend!” “Mooi, intens, klein en groot tegelijk! Heeft me aan het denken gezet, ontroerd en laten lachen.” “Niet de eerste helft, de tweede helft na de pauze, maar de derde periode thuis maakt deze show tot een bijzondere belevenis.” “Sinds deze show voel ik me veel meer relaxed in het moederschap, wat resulteert in veel minder conflicten!”

30 maart 2016 – Theater de Purmaryn
31 maart 2016 – Stadsschouwburg Haarlem
Kijk voor de volledige speellijst en tickets op omdenken.nl/theatershow

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »