Het Zuidelijk blijft creatief: Corona Snooze

Van absurdistische meesterwerken tot dromerige dans. In twintig filmpjes (and counting..) hebben we tot nu toe samen met de makers de crisis getrotseerd en gerelativeerd. Samen zijn ze al meer dan 32 duizend keer bekeken! ???? Om je het leven makkelijk te maken hebben wij er alvast een paar voor je uitgelicht:

 

  • Laten we vooral leren van alles wat we nu meemaken – Oscar Kocken deelde een lijstje met de dingen die we niet moeten vergeten, ook wanneer het leven weer ’normaal’ is.
  • Van tijd tot tijd een beetje voor lul staan heeft één groot voordeel: het zorgt voor de beste verhalen. Kijk mee naar een lijstje van de meest gênante momenten uit het leven van Don Duyns (tot nu toe).
  • Het is oké om soms even goed boos te worden. Omarm dus je frustratie, laat jezelf even gaan en snooze mee met voormalig stadsdichter en verhalenverteller Onias Landveld.
  • In de anderhalvemeter-samenleving zijn er allerlei dingen die even niet kunnen. Maar heb je al eens gedacht aan alle domme dingen die we nu niét meer kunnen doen? Nele Van den Broeck gaf ons een lijstje met dingen die ze nu gelukkig gewoon even een poosje niet kan doen.

 

Hier de complete lijst op Facebook

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK