Huub Stapel in MV²

MV² (spreek uit MV in het kwadraat) is een geheel nieuwe onemanshow van Huub Stapel over relaties en liefde. Een avondvullende voorstelling vol praktische tips, herkenbare verhalen, mooie gedichten en melancholische liedjes. Een heel persoonlijke voorstelling over de onhandigheden en ongemakken tussen mannen en vrouwen, over de valkuilen, waar je tot je eigen verbazing elke keer weer invalt en ook hoe je het misschien een stukje beter kan doen.
Dat je meer van elkaar begrijpt en misschien wat meer accepteert en dat de liefde zo meer kans krijgt. En dat is uiteindelijk, waar het om gaat: DE LIEFDE. Een kleine leerschool, een avond vol herkenning en wie weet een begin van verbetering. Maar bovenal een voorstelling vol hilarische momenten, even geestig als ontroerend.

Peter de Baan schreef de tekst. Al repeterend is daar in samenspraak met Huub natuurlijk in geschrapt en zijn er ook dingen bij gekomen. Huub zocht de gedichten en liedjes uit en zo groeide een tekst die Huub op zijn lijf geschreven is. MV² is zijn persoonlijke verhaal geworden.

Spel : Huub Stapel
Tekst en regie : Peter de Baan
Speelperiode : augustus 2015 t/m januari 2016
Producent : Stichting (Inter)nationale Producties
Tourneeplanning en
publiciteitsmateriaal : Senf Theaterpartners, Maasland
tel. +31 (0)10 592 31 55 of www.senf.nl
Website : www.m-v2.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »