Igone de Jongh brengt gala avond in Koninklijk Theater Carré – Win kaarten!

Na het daverende succes van afgelopen editie staat Igone de Jongh wederom met haar eigen dansgala in Koninklijk Theater Carré. Van 15 t/m 18 juni staat het theater geheel in teken van alles wat de voormalig prima ballerina het meeste inspireert.

 

Maak kans op de 2 kaarten voor de première op vrijdag 16 juni in Koninklijk Theater Carré! Klik hier en reageer op de Facebook post om mee te doen!

 

Het wordt een unieke voorstelling met bijdragen van talent uit de wereld van de dans en het theater. Zo zullen onder anderen choreografen duo en dansers Sasha Riva en Simone Repele, The United Ukrainian Ballet en jong pianotalent David Kooi, schitteren in de piste van Carré.

Dit dansgala is voor iedereen en bestaat niet alleen uit klassiek en modern ballet, maar heeft ook veel onverwachte muzikale crossovers. Het centrale thema is ‘doorzettingsvermogen’ en wordt muzikaal bij elkaar gebracht door één van Nederlands beste componisten Eric van Tijn.  Naast de top van de danswereld zijn er ook optredens van verschillende verrassende gasten te aanschouwen zoals Alex Klaasen en Frédérique Spigt. Eric Corton zal als verteller de voorstelling begeleiden. De regie is in handen van Marc Pos (regisseur van o.a. het Eurovisie Songfestival en bedenker van De Lama’s en De Verraders) .

 

Een voorstelling vol inspirerend talent, van top tot teen verzorgd, in het mooiste theater van Nederland.

 

 

Igone: “Voor mij is dit wederom een droom die uitkomt. Ik vind het geweldig dat ik in Carré sta, niet alleen omdat het Carré is, maar omdat dit mijn avond is. Een avond waarbij ik de regie helemaal in eigen hand mag nemen. Wat ik dans, met wie ik dans en hoe het eruit ziet. Ik kan met dit gala dans in de gehele breedte laten zien, al zal het door mij zo geliefde klassieke ballet uiteraard niet ontbreken.”

 

Kaarten en meer informatie: carre.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK