International Standup Comedy in Haarlem!

Raeks Hotel in Haarlem is het nieuwste podium binnen het internationale stand-up comedy circuit! Vanaf 20 september zal het maandelijks de setting zijn voor een Engelstalige stand-up avond. De shows zullen verzorgd worden door Weird Uncle Productions, een zeer ervaren productiemaatschappij uit Amsterdam. Ze zullen fans een uitstekende kans bieden om befaamde internationale acts te zien, ondersteund door lokaal talent. Op alle avonden zullen vier comedians optreden, met zorg ingedeeld voor een prikkelende mix van stijl en energie .

 

Het seizoen zal afgetrapt worden met comedians uit de VS, Schotland en Nederland.

 

Sid Singh (VS) zal de headliner van de eerste show zijn. Sid, een voormalig castlid van Boom Chigaco, is onder andere te zien en te horen geweest op BBC3 en BBC Radio 2. Ook schreef hij teksten voor Comedy Central en voor Comic Relief.  Zijn laatse show “American Refugee” werd tijdens de Edinburgh Fringe gezien als één van de beste shows van het festival.

 

Ook op de line-up is de hilarische Carly Baker. De pers is lovend over haar: “slick and confident” – Chortle, “full of energy and blew the roof off the place, smiley and full of charm, which allows her to get away with some great filth” – Ha Ha Comedy. Carly staat al meer dan dertien jaar op internationale festivals en bekende comedy podia. Haar zelfgebrek is rauw en ontroerend. Met haar eerlijkheid, energie en charme gemixt met de juiste hoeveelheid vuil is zij de favoriet van mannen, vrouwen en alles er tussen in.

 

Zij worden ondersteund door Paulie Russel uit Schotland met zijn scherp filosofisch wereldbeeld en door de snelrijzende ster Zuva Martins (NL), die omschreven wordt als knuffelig met een gevaarlijk randje.

 

Kaarten kosten E15,00, maar er zijn ook earlybird kaarten verkrijgbaar.  Daarnaast zijn er “Comedy en Champagne”- en “Comedy en Cava”kaarten beschikbaar, waarmee de avond daadwerkelijk een bruisend evenement wordt. Kom met je vrienden! Kom met je zakenrelaties! Neem een oppas en kom voor een date night!

 

Kaarten zijn te koop via https://www.chipta.com/en/tickets/event/22813/weird-uncle-stand-up-at-the-comedy-ballroom/event-info/

Facebook: https://www.facebook.com/events/944124469273302/

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK