Jouw (thuis)kantoor uit, het bos in

Het Amsterdamse Bostheater is deze zomer dé plek om het hele jaar van je af te schudden. Kom picknicken op onze tribune en geniet van de mooiste voorstellingen tussen de bomen en onder de sterren. Met deze zomer o.a.: 

 

Hollandsch Glorie

Toneelgroep Oostpool

29 juni t/m 28 augustus 

In deze spectaculaire satire trekt Toneelgroep Oostpool je mee het moeras in dat onze vaderlandse geschiedenis heet. Laat je overdonderen door epische zeeslagen, tragische liefdesverhalen, tractors, aliens en misschien zelfs een inzicht of twee. 

Het leek Pieter (Thijs Römer) zo’n goed idee. Een toneelstuk waarin je kunt zien hoe onze voorouders leefden. Entertaining én educatief: een magische mix! Zijn show in het Hollandsch Glorie park is al tien jaar lang een hit. Maar nu is het 2021 en is iedereen opeens kwaad. Het lijkt alsof heel Nederland zich in al zijn verdeeldheid uitspreekt over uitgerekend zijn voorstelling. Met man en macht probeert hij zijn levenswerk in stand te houden, maar een botsing met de tijdgeest lijkt onvermijdelijk.

 

 

De drie biggetjes en het wolfspak (4+)

De Toneelmakerij

7 juli  t/m 21 augustus 

Het bekendste Britse sprookje gaat op de schop en verandert in een vrolijke familievoorstelling vol prangende levensvragen met veel dans, muziek en verkleed­partijen.  

De drie biggen Knor, Knar en Krul proberen koste wat het kost uit de klauwen van de boze wolf te blijven. De broers en zus hebben al snel een eigen gepeperde mening over wat er moet gebeuren en hoe. Zo wil de een solo gaan en de ander La Famiglia bij elkaar houden. De knorrige sneren, krulstaartige debatten en ruzies vol nooit eerder gehoorde woorden vliegen over en weer. En dat alles onder de voortdurende dreiging van wolvengehuil in het Amsterdamse Bos.

 

Informatie en tickets www.bostheater.nl

 

Foto: Henri Verhoef

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK