Lachen en jubilea in De Luifel

Op zaterdag 8 en zondag 9 juli a.s. speelt toneelvereniging Alberdingk Thijm in Theater de Luifel in Heemstede de hilarische komedie ‘Gevangen in het net’ van Ray Cooney in een vertaling van Koen Wassenaar. Regie: Minke Kruyver.

 

Taxichauffeur John Smit leidt een dubbelleven. Hij is getrouwd met Hannie, met wie hij dochter Ellen heeft. Met Barbara, die aan de andere kant van de stad woont, heeft hij een zoon, Gert. John denkt dat hij alles prima onder controle heeft, totdat Ellen en Gert met elkaar chatten op internet. Zij raken zo enthousiast over de ‘toevallige’ overeenkomsten tussen hun vaders dat ze elkaar persoonlijk willen ontmoeten.

Tegen zijn zin wordt kostganger Patrick betrokken in John’s web van leugens. Hij haalt alles uit de kast om de situatie te redden.

 

Met deze voorstelling vieren Nol Stuvel en Hein Kruyver hun 40-jarig jubileum bij Alberdingk Thijm. Voor Hein Kruyver extra bijzonder omdat dochter Marjolein in dit stuk meespeelt en nichtje Minke Kruyver de regie in handen heeft.

 

Kaarten à €16,00 zijn verkrijgbaar aan de zaal en te reserveren via de site alberdingk-thijm.nl/kaartverkoop of een telefoontje/sms naar 06-43544556.

Er kan gepind worden.

Theater de Luifel, Herenweg 96, 2101MP Heemstede.

Aanvang: 8 juli: 20:15 uur, 9 juli: 14:30 uur.

 

Foto: Hein Kruyver en Nol Stuvel

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK